YPP – Young Professional Program

FGB en Flexim groeien en dat gaat hard. Zowel senioren als medioren en schoolverlaters maken de keuze om werkzaam te zijn binnen onze organisatie. Jezelf verder ontwikkelen en carrière maken maakt deel uit van ieders ontwikkeling maar met name schoolverlaters staan nog aan het begin van hun carrière en willen zich graag ontwikkelen!

Het Young Professionals Program (YPP) biedt deze mogelijkheid en zorgt ervoor dat medewerkers zich verbonden voelen met onze organisatie, het creëren van partnership.

Ontdekken wat je competenties zijn, een aantal basis vaardigheden ontwikkelen en kennis opdoen over de facilitaire markt, trends en ontwikkelingen. YPP vervult deze behoefte, een programma op maat gemaakt “voor jou”! Boeien en binden, ontdekken, partnership, kernwaarden zijn de thema’s waar het om draait binnen YPP.

YPP is in eerste instantie opgezet voor onze medewerkers die net gestart zijn met werken en niet meer dan 5 jaar werkervaring hebben. Een aanvulling op onze huidige FM Academy die als doelgroep de high-potentials heeft met enige jaren werkervaring.

YPP gaat voor het eerst van start in 2019 maar bij Facility Matters in B-Amsterdam vond gisteren al de aftrap plaats! Dit kennisfestival werd georganiseerd door Facto in samenwerking met een aantal partners en bestond uit diverse onderdelen: topsprekers van oa Google en VGZ, young professionals die iets presenteerden over hun projecten, een FM Escape Room, het Innovatieplein en het Silent Energy Experience! Onze 17 deelnemers werden in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan Facility Matters waarna aansluitend een brainstormsessie plaatsvond om het programma voor 2019 vorm te geven.

Onze deelnemers kijken terug op een enerverende bijeenkomst en hadden veel ideeën voor 2019. Hou onze website in de gaten voor een regelmatige update!