YPP Gastvrijheid

Dit is de tijd van doen!

En dat gold ook voor onze deelnemers aan het YPP van FGB en Flexim afgelopen woensdag bij a.s.r. in Nieuwegein. FGB en Flexim waren welkom bij deze geweldige locatie, dank aan Marco Meetz en Emanta Leenen voor het beschikbaar stellen van de ruimte en een warm welkom.

Jettie Beukers en Caroline Hurst zorgden voor een inspirerende en actieve avond over Gastvrijheid met diverse stellingen en vraagstukken waar we allemaal dagelijks mee te maken krijgen. Is een bordje “gereserveerd” nou wel of niet gastvrij? Of past “nee” zeggen wel bij je uitgangspunten van Hospitality?

De kracht van simpele dingen werd mooi toegelicht middels het filmpje van “Mentos says hello” https://www.youtube.com/watch?v=HIHvQmPiZ_Y

Kers op de taart was de sessie met Joost van Nunen (Floormanager Business Support) die werd afgesloten met een rondleiding en toelichting over hoe hospitality en gastvrijheid worden toegepast binnen a.s.r. Hoe wordt je nou een 9+ organisatie? Bij a.s.r. is dit goed uitgewerkt aan de hand van de kernwaarden en kernkwaliteiten van de organisatie. Daarnaast wordt alles continue  langs de lat van duurzaamheid gelegd.

Tot slot een woord van dank aan Facilicom, Sander Boeije voor het faciliteren van onze avond!