Trainingen

Regelmatig organiseren wij diverse trainingen, workshops en masterclasses. Wil je weten wat je kan betekenen voor jouw klant, hoe je compliant wordt m.b.t. gebouwgebonden installaties of wil je weten hoe je jouw (facilitaire) organisatie kan professionaliseren, zijn actuele thema’s binnen facility management. Wil jij weten welke trainingen wij nog meer kunnen verzorgen neem dan contact met ons op of hou onze website in de gaten voor de meest actuele trainingen.

Training Gebouwgebonden wet- en regelgeving

25 juni 2020

In één dag bent u op de hoogte van alle relevante gebouwgebonden wet- en regelgeving rondom uw gebouw en gebouwgebonden installaties. Laat u informeren over de relevante regelgeving en de laatste ontwikkelingen en wijzigingen daarin. En voorkom zo verrassingen bij controles en aansprakelijkheid bij ongevallen en incidenten!

Het gebouw en de gebouwgebonden technische voorzieningen vormen een belangrijke basis voor een veilige en gezonde werkomgeving. Door middel van inspecties wordt de veilige werkomgeving aangetoond en geborgd. De werkwijze en frequenties van inspecties zijn veelal vastgelegd in Nederlandse (NEN) en Europese (NEN-EN) normen. Deze verschillende normen, wetten, regels en richtlijnen zijn lastig te vinden en wijzigen regelmatig. In één dag krijgt u inzicht in deze regelgeving. Aan het eind van de dag weet u waar verbeteringen nodig zijn en hoe u deze kunt aanbrengen.

Dit seminar is met name gericht op:

  • De herkomst en oorsprong van de wet- en regelgeving inclusief de inhoud, wetten en normeringen;
  • Een praktijkcase op basis van uw eigen organisatie & bewustwording van de wet- en regelgeving inclusief de Zorgplicht;
  • Het borgen van de compliancy wet- en regelgeving.

De wereld van wet- en regelgeving is erg breed. Daarom kunt u vooraf de thema’s doorgeven die voor u actueel zijn en die u graag terug wilt zien tijdens de training. Daarnaast biedt de dag ruimte voor interactie met de sprekers en de deelnemers onderling. Tevens is er gelegenheid voor discussie en het stellen van (inhoudelijke) vragen.

Meer informatie en aanmelden

 

 

 

 

Doelgroep

Het seminar is gericht op gebouwbeheerders, facilitair managers, facilitair medewerkers en vastgoedbeheerders die betrokken zijn bij het beheer en onderhoud van het vastgoed binnen organisaties en meer inzicht willen krijgen in de gebouwgebonden wet- en regelgeving én de van toepassing zijnde zorgplicht.

Wanneer:
Donderdag 25 juni, tussen 10:00 en 16:00 uur

Waar:

Green Village, Nieuwegein

Kosten

€ 690 excl. 21% btw

 

 

Workshop Klantgericht te werk!

Datum volgt nog

Workshop Klantgericht te werk! 

 

Wil jij jouw facilitaire afdeling een proactieve bijdrage laten leveren aan de organisatie, daarmee waarde toevoegen en bovendien jouw klant optimaal ontzorgen? 

 Veel organisaties werken aan een verschuiving van aanbodgerichte dienstverlening naar een klantgerichte cultuur. Een mooi doel, maar vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Dienstverlenend zijn zit in het DNA van facilitaire professionals en “u vraagt, wij draaien” is een gevleugelde uitspraak. Maar ben je niet al een stap te laat als de klant eerst een vraag moet stellen? En weet je dan op dat moment eigenlijk wel wát er nu precies van jou als Facility Manager gevraagd wordt? Hoe zorg je er voor dat bij alles wat je doet de klantvraag centraal staat? 

Bij veel organisaties zien wij team aanlopen tegen de volgende uitdagingen: 

  • Hoe gaan we om met vragen buiten de standaard dienstverlening; 
  • Hoe worden we proactiever richting de klant; 
  • Hoe creëren wij extra waarde voor de organisatie; 
  • Welke handvatten zijn er om een positieve bijdrage te leveren aan de klanttevredenheid. 

Een maatwerk beleving leveren is niet eenvoudigmaar dat is nou precies waar FGB Facility Estate als adviesbureau voor staat! Tijdens onze workshop “Klantgericht te werk!” nemen wij jou mee in hoe jij als Facility Manager kunt inspelen op de vraag van de klant. Met deze workshop bieden we je op interactieve wijze tips en tricks die direct toe te passen zijn in je organisatie. 

Meer informatie en aanmelden

 

 

 

 

Wat houdt het in?

We bieden je een inspirerende workshop die je helpt om te groeien in klantgericht werken

Wat levert het op?

Eyeopeners, tips, kennisdeling, netwerk

Doelgroep

Deze workshop is geschikt voor facilitaire professionals op coördinatie of management niveau

Wanneer:
Datum  volgt nog

Waar:

Kantoor FGB Facility Estate

Dordrecht, Wolwevershaven 30P

Kosten

Geen! We vragen enkel een ochtend van je tijd.

 

 

Incompany?

Al onze trainingen kunnen ook incompany georganiseerd worden, met jullie team op een zelf gekozen locatie. We maken dan het programma direct toepasbaar op jullie eigen werksituatie. Ook bij kleinere teams én zeker voor grotere groepen is incompany vaak (flink) goedkoper dan bij open inschrijving! Onze adviseurs helpen graag bij het maken van de juiste keuze.