Ons
Team

Organisaties vorm geven, dat doen wij. Elke dag weer. Wij zijn enthousiaste professionals met teamspirit en een gedeelde passie voor facility management, huisvesting, vastgoed en inkoop. Onze facilitaire expertise is even divers als groot: projectmanagement, interim management, recruitment, training, complexe facilitaire vraagstukken, werkplekconcepten en contractmanagement. De lijst is niet compleet maar geeft jou een idee van ons kunnen. We bundelen onze krachten, groeien samen en leren van elkaar met als doel een goede partner te zijn voor elkaar en anderen.

 

 

“Onze drive is om de facilitaire organisatie te optimaliseren en daarmee de eindgebruiker optimaal te ondersteunen. Want happy people zijn goed voor jouw business!”

Danielle Koster
Projectmanager
Leo Staffhorst
Senior Projectmanager
Heleen Bonsing
Projectmanager
Bibi de Jong
HR Manager
Linda van der Marel
Business Development Manager
Marieke Bosdijk
Marketing & IT Manager
Gonjo Beuken
Senior Projectmanager
Gwendolyn van den Akker
Projectmanager
Karin Voetberg
Senior Projectmanager
Bianca van der Knaap
Controller
Marlies Vernes
Recruiter
Maaike Simons
Projectmanager
Jos van der Heijden
Senior Projectmanager
Diede van Graas
Projectmanager
Jasper de Gans
Projectmanager
Robin Stöcker
Projectmanager

Samen vorm geven
aan organisaties

Sluiten jouw kernwaarden naadloos aan op die van ons? Zijn persoonlijk contact, persoonlijke groei en samenwerken zijn belangrijk voor je? Jij begrijpt dat wij hoge verwachtingen van je hebben, want onze klanten hebben hoge verwachtingen van ons.

Daartegenover staat dat wij ons best doen om ervoor te zorgen dat jij met plezier werkt. Wij bieden: uitdagende en afwisselende opdrachten, goede arbeidsvoorwaarden en interessante trainingen zodat jij verder kan groeien. Je komt te werken in een open en dynamische omgeving waar jouw input wordt gewaardeerd.

Ben je enthousiast over ons, en denk je dat wij ook enthousiast over jou zullen zijn? Wellicht geven wij dan binnenkort samen vorm aan organisaties.

schrijf je in