Samen verder als onder de naam…

Als je vaker op onze website komt, dan is het je waarschijnlijk al meteen opgevallen. Onze naam is anders! Vanaf 1 januari 2020 gaan wij verder als FGB Facility Estate!

Eerder hadden we al aangekondigd dat FGB Facility Group zou gaan fuseren met Facility Estate. Afgelopen 3 maanden hebben we ontzettend hard gewerkt aan het samenvoegen van de organisaties. Ook hebben we kennisgemaakt met onze nieuwe collega’s én de nieuwe directie, die sinds 1 oktober bestaat uit Robin Kleen en Sander Donkers.

Waarom we gekozen hebben voor de naam FGB Facility Estate? Het is slechts een kleine wijziging, van ‘Group’ naar ‘Estate’. Toch is dat precies de wijziging die we met de fusie hebben gemaakt. Beide organisaties leken in veel opzichten al op elkaar, maar waar we elkaar juist in aanvullen, zijn onze expertises. Nu kunnen we een nóg completer pakket aanbieden van projectmanagement, interim management en advies op het gebied van zowel facility management als huisvesting.

We zien er naar uit om ook dit jaar weer organisaties te mogen adviseren, begeleiden en ondersteunen bij het creëren van een optimale werkomgeving voor hun medewerkers. #happypeoplebetterbusiness.

Wij wensen je een gezond en happy nieuw jaar!