Ringa Gelens versterkt FGB Facility Group als Projectmanager!

Ringa Gelens is 4 februari gestart bij FGB Facility Group. Wij zijn blij om haar in ons team te hebben! Lees hier wie Ringa is en wat zij kan betekenen voor jou!

Naam:

Ringa Gelens

 

Opleiding:

International Real Estate & Facility Management

NHTV University of Applied Sciences

 

Mijn functie bij FGB:

Projectmanager

 

Ik word fanatiek als:

Beweert wordt dat iets ontzettend lastig wordt of zelfs niet haalbaar is.

Waar heb ik het meeste van geleerd:

Samen met mijn partner heb ik in 2018 alles opgezegd om vervolgens een jaar de wereld rond te reizen. In dit jaar heb ik ontzettend veel geleerd over mijzelf, zoals wat ik nu echt belangrijk vind, en over hoe de rest van de wereld in elkaar zit. Maar door zoveel van de rest van de wereld mee te krijgen heeft het me ook laten inzien dat ik blij ben met waar ik vandaan kom.

Op zakelijk gebied heb ik veel geleerd over verandermanagement tijdens mijn management traineeship bij Compass Group. In deze functie was ik samen met mijn team verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een nieuw veranderprogramma.

Maar ook in mijn tijd op locatie bij General Motors (vanuit Facility Service) en bij SHELL SPTR (vanuit Compass Group) heb ik ontzettend veel geleerd over coachend leiderschap, contractmanagement, project- en eventmanagement en operationeel management.

 

Waarom ik voor FGB heb gekozen:

Voldoende uitdagingen en afwisseling, flexibel, jong en wendbaar.

 

Ik ben de facilitair expert voor jou, omdat:

Ik zowel ervaring heb opgedaan in veranderprojecten als in de operatie bij grote multinationals.

Ik begrijp de struggles waar je tegenaan loopt in je dagelijkse werkzaamheden bij het succesvol uitvoeren van de facilitaire dienstverlening, maar ook wat er komt kijken bij grootschalige en complexe projecten.

Ik hou van een persoonlijke aanpak en ga geen uitdaging uit de weg. Ben je opzoek naar een frisse blik op jouw bedrijfsvoering of heb je een ander (facilitair) vraagstuk wat je eens tegen het licht wilt houden, neem dan contact op met mij!