Solutions

Wij bieden passende oplossingen voor jouw vraagstuk. Of je nou een uniek product wilt neerzetten, je organisatie wilt professionaliseren, efficiency slagen realiseren of wilt groeien: wij triggeren en ondersteunen jouw organisatie hierin. Omdat iedere organisatie uniek is zijn wij ervan overtuigd dat er geen kant en klare oplossing is voor een vraagstuk, maar dat maatwerk noodzakelijk is. Wij analyseren ieder vraagstuk kritisch en gebruiken hierbij onze kennis van trends en ontwikkelingen in de markt en onze jarenlange ervaring. Zo komen wij tot een passende oplossing voor jou!

Sourcing scenario’s

Jij bent van plan om jouw facilitaire afdeling te herpositioneren. Hierbij wens je een beter inzicht in de huidige organisatie, welk sourcing scenario de best passende stap is op het gebied van kwaliteit en kosten en hoe je deze stap kunt realiseren. Wij doen gedegen onderzoek! Zo krijg jij gegarandeerd een goed antwoord op al je vragen en volop nieuwe inzichten.

 

 

 

Klantbeleving

Organisaties die klantbeleving optimaliseren hebben aantrekkingskracht, zowel op (potentiële) werknemers als op overige relaties. Mensen houden nou eenmaal van mooie ervaringen. Hoe beleven mensen de reis naar jouw kantoor, op kantoor en bij het verlaten van het kantoor? Ervaren zij een smooth ride? Essentiële vragen die beantwoord moeten worden om de klantbeleving te optimaliseren.

Worstel jij met dit vraagstuk? Het is van groot belang dat je weet wat er speelt op strategisch niveau, wat de wensen en behoeften zijn en hoe je continu van toegevoegde waarde kunt zijn voor je werknemers, klanten en overige relaties. Wij brengen het voor je in kaart en leveren een oplossing die past bij jouw situatie. Zo zorg jij ervoor dat jouw organisatie de meest optimale klantbeleving biedt.

 

 

 

Contractmanagement

Ben je opzoek naar een partij met veel ervaring in inkoop- en contractmanagement, inclusief Europese aanbestedingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken onafhankelijk, leveren maatwerk en zijn op ieder niveau in staat om advies, ondersteuning of begeleiding te bieden. Onze medewerkers zijn goed opgeleid in bijvoorbeeld Nevi en Arbeidsrecht.

 

 

 

Organisatie- en procesveranderingen

Veel organisaties opereren in een veranderende omgeving. Die transities hebben niet alleen impact op de inrichting van de organisatie, maar ook op de medewerkers. Verandering betekent voor de één een kans en voor de ander een bedreiging. Of het nu gaat om professionaliseren, nieuwe werkwijzen of het uitvoeren van projecten; het succes van de transitie valt of staat met de acceptatie van betrokken medewerkers.

Wij adviseren, begeleiden en coachen transities, organisatie- en procesveranderingen en helpen jou met het creëren van een solide en bestendig draagvlak. Wij zijn en blijven op de hoogte van de methoden, interessante ontwikkelingen en mogelijkheden in dit dynamische vakgebied. Jij kunt hiervan profiteren.

 

 

 

Met ons werken?

Wij zijn benieuwd hoe jouw facilitaire organisatie is ingericht en kijken samen naar mogelijkheden om jouw organisatie verder te professionaliseren. Heb je weleens gedacht aan het geheel of gedeeltelijk outsourcen van de facilitaire organisatie? Is tijdelijke versterking nodig van het team om een verandering teweeg te brengen? Bestaat er behoefte aan bijvoorbeeld een incompany training of heb je vacatures waar hulp bij nodig is? Wij gaan graag met jou in gesprek!