Recruitment

Jij bent opzoek naar ondersteuning bij de invulling van jouw vacatures. Wij kunnen jou hierbij helpen. Dit doen wij vanuit de visie dat elke opdrachtgever een unieke behoefte heeft die om maatwerk vraagt. Wij kijken zorgvuldig naar ieder functieprofiel en ontsluiten het personeelsvraagstuk naar kennis en capaciteiten. . Daarna raadplegen wij ons uitgebreide netwerk, om de juiste kandidaten te vinden die we vervolgens aan jou voorstellen.

Na plaatsing blijven wij actief contact onderhouden met de kandidaat en de organisatie. Succesvolle recruitment betekent voor ons niet alleen het leveren van de juiste kandidaten, maar ook betrokken blijven na de plaatsing.

Werving &
Selectie

Heb jij tijdelijke of vaste openstaande vacatures? FGB Facility Estate kan je helpen met de invulling hiervan. Wij hebben een sterk netwerk van theoretisch en praktisch opgeleide HBO’ers en HBO+’ers die actief zijn op alle niveaus. Denk hierbij aan startende professionals die met een frisse blik naar jullie uitdagingen kijken en die operationele werkzaamheden uitvoeren. Of juist senior+ professionals die op strategisch niveau kunnen bijdragen.

Ben je meer op zoek naar kennis of expertise met betrekking tot een bepaald onderwerp? Binnen ons netwerk hebben wij professionals die zich richten op specifieke kennis en expertisegebieden, waaronder hospitality, techniek en huisvesting.

Wij onderhouden goed contact met onze professionals. Sterker nog, wij zijn gedreven om jouw vacature in te vullen met een professional die niet alleen matcht qua opleiding en werkervaring, maar ook met de bedrijfscultuur van jouw organisatie. Daarom hebben wij eerst een gedegen intake op locatie. Zo krijgen we een goed beeld van de werkomgeving en jullie behoeften.

 

 

Executive
Search

Zoek jij de juiste hoger management professional voor een sleutelpositie binnen de  organisatie? Organisaties werken graag met ons samen voor het invullen van topvacatures vanwege onze persoonlijke aanpak, maatwerk en lef.

Pluk de vruchten van ons uitgebreide executive netwerk en ervaring in executive search oplossingen. Wij introduceren je aan de meest geschikte kandidaten in het topsegment. Dit doen wij middels een discreet traject waarbij wij het eerste contact leggen,  meerdere verkennende gesprekken voeren en de executive een helder inzicht geven waar jouw behoeften liggen en wat de positie zo aantrekkelijk maakt.

Om tot een succesvolle match te komen zijn wij zorgvuldig in iedere fase van het traject: waar nodig betrekken we jou in het proces en het vier-ogen-principe, testen en een media- en referentieonderzoek maken onderdeel uit van de procedure. Met onze executive service dienstverlening gaat de juiste kandidaat binnenkort voor jou aan de slag.

 

 

 

 

Detavast

Soms heb je als werkgever iets langer de tijd nodig om te beslissen of je iemand in vaste dienst neemt. Is hier sprake van? Kies dan voor de Detavast constructie. De werving & selectie kosten worden verspreid over de detacheringsperiode, wat heel gunstig kan zijn.

Het doel van Detavast is om de professional na de detacheringsperiode vast in dienst te laten treden op een vooraf afgesproken moment. Indien blijkt dat hij/zij tijdens de detacheringsperiode toch niet bij jouw organisatie past, dan zet jij conform de Detavast constructie direct de samenwerking (inhuur) stop. Kortom, Detavast is het beste van twee werelden: detachering en werving & selectie.

 

 

Met ons werken?

Wij zijn benieuwd hoe jouw facilitaire organisatie is ingericht en kijken samen naar mogelijkheden om jouw organisatie verder te professionaliseren. Heb je weleens gedacht aan het geheel of gedeeltelijk outsourcen van de facilitaire organisatie? Is tijdelijke versterking nodig van het team om een verandering teweeg te brengen? Bestaat er behoefte aan bijvoorbeeld een incompany training of heb je vacatures waar hulp bij nodig is? Wij gaan graag met jou in gesprek!