Operations

Jij hebt facilitaire vraagstukken die opgelost moeten worden. Je realiseert je dat je niet de juiste expertise in huis hebt of dat jouw mensen al voldoende taken op hun bord hebben. De vraag is dus wie deze uitdagingen het beste kan oppakken. De juiste project of interim manager matcht niet alleen op papier qua kennis en kunde, maar ook zijn persoonlijkheid dient te passen bij jouw organisatie. Wij beheersen de ambacht van het matchen en vinden de juiste professional voor jou.

 

Interim
Management

Jij wilt continuïteit in lopende zaken en zoekt naar oplossingen voor nieuwe facilitaire vraagstukken. Onze interim managers zorgen ervoor dat ‘business as usual’ ongestoord verder gaat. Waar nodig geven ze jou meer inzicht in de huidige organisatie en op basis daarvan ontvang jij advies hoe je zaken kunt optimaliseren.

Zij wijzen jou op de kansen en mogelijkheden, niet alleen binnen de kaders van de interim opdracht maar ook daarbuiten. Jij mag van onze deskundige interim managers verwachten dat zij de continuïteit bewaken en een frisse kijk hebben op al jouw vraagstukken op het gebied van hard- en soft services.

 

wilt u meer weten?

 

 

 

 

 

Project
Management

Organisaties veranderen! Er ontstaat een nieuwe situatie en vaak betekent dit dat de facilitaire dienstverlening hierop aangepast dient te worden. Daarom ben je op zoek naar extra capaciteit of een specifieke expertise om de noodzakelijke facilitaire aanpassingen door te voeren.

Je hebt behoefte aan een ervaren projectmanager die op de hoogte is van de facilitaire trends en ontwikkelingen en gespecialiseerd is in bijvoorbeeld:

  • huisvesting;
  • inkoop en aanbestedingen;
  • implementatie van dienstverleningen, processen of (FMI)Systemen.

Onze projectmanagers beschikken over deze expertise. Ze voeren niet alleen succesvol projecten uit, je kunt ook echt op hen bouwen. Dat hebben zij keer op keer bewezen aan onze klanten.

 

Wilt u meer weten?

 

 

 

 

Met ons werken?

Wij zijn benieuwd hoe jouw facilitaire organisatie is ingericht en kijken samen naar mogelijkheden om jouw organisatie verder te professionaliseren. Heb je weleens gedacht aan het geheel of gedeeltelijk outsourcen van de facilitaire organisatie? Is tijdelijke versterking nodig van het team om een verandering teweeg te brengen? Bestaat er behoefte aan bijvoorbeeld een incompany training of heb je vacatures waar hulp bij nodig is? Wij gaan graag met jou in gesprek!