Development

Als organisatie wil je eruit halen wat erin zit. Daarom investeer je in de kennis en vaardigheden van je medewerkers. Wij bieden open inschrijvingen, Incompany trainingen en opleidingen aan individuen en teams.

Onze professionals zijn gedreven om de kennis en kunde van jouw medewerkers te optimaliseren, zodat zij in staat zijn om jouw organisatie een stap verder te helpen.

Trainingen

Niets is voor altijd! Het facilitaire vakgebied is volop in beweging en jouw organisatie is continu aan veranderingen onderhevig. Diverse ontwikkelingen zoals de overgang naar een regieorganisatie of meer generaties op de werkvloer vragen om een andere manier van faciliteren. Zo kan de overgang naar een regieorganisatie vragen om meer tactische en strategische sturing en vraagt meer diversiteit op de werkvloer – culturen en generaties – om een andere kijk op faciliteren. Onze trainingen zijn uitdagend en op maat gemaakt voor de facilitaire professional die up-to-date wil blijven en zijn klant wil binden, boeien en behouden.

Trainingen

 

 

Met ons werken?

Wij zijn benieuwd hoe jouw facilitaire organisatie is ingericht en kijken samen naar mogelijkheden om jouw organisatie verder te professionaliseren. Heb je weleens gedacht aan het geheel of gedeeltelijk outsourcen van de facilitaire organisatie? Is tijdelijke versterking nodig van het team om een verandering teweeg te brengen? Bestaat er behoefte aan bijvoorbeeld een incompany training of heb je vacatures waar hulp bij nodig is? Wij gaan graag met jou in gesprek!