Hoe kunnen we
jou van dienst zijn?

Onze dienstverlening en eigenheid steunen op vier pijlers: Operations, Solutions, Recruitment en Development. Deze pijlers zijn tot stand gekomen doordat we weten wie wij zijn, waar onze kracht ligt en wat wij met onze kennis en kunde kunnen betekenen voor organisaties. Geen uitdaging is ons te groot; wij bewandelen enthousiast zowel nieuwe als bestaande paden.

Als partner bieden we ondersteuning en vullen wij je aan. Onze dienstverlening karakteriseert zich onder andere door hoogwaardige maatwerkoplossingen, een frisse blik, betrokkenheid en transparantie.

Ben jij op zoek naar een specifieke expertise? Wij staan voor je klaar. Bekijk onze pijlers om te zien hoe we jou van dienst kunnen zijn.

Operations

Jij hebt facilitaire vraagstukken die opgelost moeten worden. Je realiseert je dat je niet de juiste expertise in huis hebt of dat jouw mensen al voldoende taken op hun bord hebben. De vraag is dus wie deze uitdagingen het beste kan oppakken. De juiste project of interim manager matcht niet alleen op papier qua kennis en kunde, maar ook zijn persoonlijkheid dient te passen bij jouw organisatie. Wij beheersen de ambacht van het matchen en vinden de juiste professional voor jou.

Solutions

Wij bieden passende oplossingen voor jouw vraagstuk. Of je nou een uniek product wilt neerzetten, je organisatie wil professionaliseren, efficiency slagen wilt realiseren of wilt groeien: wij triggeren en ondersteunen jouw organisatie hierin. Omdat iedere organisatie uniek is zijn wij er van overtuigd dat er geen kant en klare oplossing is voor een vraagstuk, maar dat maatwerk noodzakelijk is. Wij analyseren ieder vraagstuk dan ook kritisch en gebruiken hierbij onze kennis van trends en ontwikkelingen in de markt en onze jarenlange ervaring. Zo komen wij tot een passende oplossing voor jou!

Recruitment

Jij bent op zoek naar ondersteuning bij de invulling van jouw vacatures. Wij kunnen jou hierbij helpen. Dit doen wij vanuit de visie dat elke opdrachtgever een unieke behoefte heeft en maatwerk noodzakelijk is. Wij kijken zorgvuldig naar ieder functieprofiel en ontsluiten het personeelsvraagstuk naar kennis en capaciteiten. Daarna zetten wij ons uitgebreide netwerk in, om zo de juiste kandidaten te vinden en die vervolgens aan jou voor te stellen. Na plaatsing blijven wij actief contact onderhouden met de kandidaat en de organisatie. Succesvolle recruitment betekent voor ons niet alleen het leveren van de juiste kandidaten, maar ook betrokken blijven na de plaatsing.

Development

Als organisatie wil je eruit halen wat erin zit. Daarom investeer je in de kennis en vaardigheden van je medewerkers. Wij bieden open inschrijving, Incompany trainingen en opleidingen aan individuen en teams. Onze professionals zijn gedreven om de kennis en kunde van jouw medewerkers te optimaliseren, zodat zij in staat zijn om jouw organisatie een stap verder te helpen.

Met ons werken?

Jij bent op zoek naar duurzame oplossingen voor simpele of complexe facilitaire vraagstukken. Je wilt continuïteit in jouw bedrijfsvoering of juist een externe frisse blik. De behoefte ligt bij een partner die niet alleen deskundig en ervaren is, maar ook onafhankelijk en proactief. Eentje die goed kan inhaken op wat er speelt binnen jouw bedrijf en jouw business begrijpt. Een partner die betrokkenheid toont in woorden en daden. Jij vraagt om een facilitaire expert en wij leveren conform jouw behoeften!