FGB Facility Estate

Wij zijn een onafhankelijk management- en adviesbureau gespecialiseerd in het creeren van werkomgevingen waarin mensen het beste uit zichzelf  kunnen halen. Onze expertises zijn facility management (soft-en hardservices), huisvesting, vastgoed en inkoop. Je kunt bij ons terecht voor advies tot implementatie, van gewenste verandering tot transitie en van training tot werving & selectie.

Onze dienstverlening is onderverdeeld in vier pijlers : Operations, Solutions, Recruitment en Development. De motor achter deze pijlers zijn onze ondernemende consultants, inspirerende trainers, vakkundige specialisten, gedreven managers en betrokken medewerkers en projectleiders. Met onze expertise, pragmatische insteek, persoonlijke benadering en vindingrijkheid helpen wij organisaties om mogelijkheden en kansen te zien en zich verder te ontwikkelen.

Happy People. Better Business.

Een optimale werkomgeving creëren voor de eindgebruiker zodat zij kunnen bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelen. Dit vraagt om meer dan gebouwbeheer en inregelen van faciliteiten. Dit vraagt om een integrale benadering van werkomgeving; workplace management.

Wij brengen Facility Management en Real Estate samen en stellen daarbij de gebruiker altijd centraal. Een optimale werkomgeving is immers voor iedere organisatie anders. Samen ontdekken we wat het beste past bij jouw organisatie. Met onze eigen workshops en methoden zoals Play To Work zorgen wij dat jouw eindgebruikers productief, gezond en happy aan het werk zijn.

Wij helpen facilitaire organisaties te groeien zodat zij kunnen zorgen voor een goede werkomgeving en tevreden eindgebruikers. Onze nieuwsgierige aard helpt ons bij het stellen van de juiste vragen om de behoeften van onze klanten te achterhalen. Door te adviseren, projecten te begeleiden of ondersteunen of door de kennis van facilitaire teams te vergroten, zorgen wij dat zij strategische doelstellingen behalen en zich verder ontwikkelen naar het volgende niveau.

 

Samen een optimale werkomgeving creëren

FGB Facility Estate is ontstaan vanuit liefde voor het facilitaire vak en betrokkenheid met de branche. De betrokkenheid leidde tot de wens een andere aanpak te realiseren binnen de facilitaire wereld, nieuwe organisatiemodellen te introduceren en hiermee van toegevoegde waarde te zijn voor organisaties. Vooruitstrevend en aansluitend op de behoeften van de klant.

Onze professionals delen graag hun facilitaire expertise met elkaar en met onze klanten. Wij ontdekken, verleggen grenzen, zien meerwaarde in onze daadkracht en vindingrijkheid. Dit is hoe wij als onafhankelijk partner iedere dag organisaties uit diverse branches verder helpen.

Inmiddels zijn wij al bijna 13 jaar succesvol in de facilitaire markt. Wij blijven vooruitstreven en blijven luisteren naar de behoefte van onze klanten. Onze dienstverlening staat in het teken van organisaties verder helpen en tevreden klanten en eindgebruikers. Happy People. Better Business. 

 

“Workplace Management is méér dan facilitaire dienstverlening. We kijken verder dan de middelen, we kijken naar het resultaat. Samen creëren we een werkomgeving waarin de gebruiker kan excelleren.”

 

 

 

Wat maakt FGB Facility Estate uniek?

FGB Facility Estate loopt op de troepen vooruit. Wij onderscheiden ons door een frisse blik op facilities en introduceren nieuwe organisatiemodellen om organisaties verder te helpen. Tegelijkertijd weten wij dat in sommige bedrijfsfasen de nadruk niet dient te liggen op vernieuwing en transitie, maar op continuïteit.

Onze professionals zijn uitstekend in staat om in te schatten wat jouw organisatie wanneer nodig heeft. Onze scherpzinnigheid en aanpassingsvermogen maken ons uniek en sterk.