Linda van der Marel benoemd tot Business Development Manager bij FGB Facility Group

De FM markt groeit, FGB groeit! Om de focus op de markt te behouden en uit te breiden is Linda van der Marel bij FGB Facility Group (FGB) benoemd tot Business Development Manager. De afgelopen 6 jaar heeft zij binnen FGB als Projectmanager diverse opdrachten uitgevoerd bij organisaties zoals EY, Nuon & SABIC. Haar focus is met name gericht geweest op Integrated FM en het inrichten van Regieorganisaties.

In haar nieuwe rol richt Linda zich op de trends en ontwikkelingen in de markt en zoekt zij de verbinding met de dienstverlening van FGB en haar (potentiële) opdrachtgevers. Daarnaast blijft zij als adviseur betrokken bij Solutions (advies) opdrachten van FGB.

Linda: “In de afgelopen jaren heb ik vanuit FGB prachtige opdrachten mogen uitvoeren bij uiteenlopende organisaties. In de afgelopen jaren heb ik de markt zien veranderen. Er is een enorme professionaliseringsslag gerealiseerd. Ik ben ervan overtuigd dat niet iedere organisatie dit alleen kan realiseren. Niet alleen vanwege tijdgebrek, maar je kan simpelweg niet overal expert in zijn. En daar is FGB voor. Door de diversiteit van onze medewerkers hebben wij voor ieder vraagstuk een expert die kan helpen. Ik kijk ernaar uit om organisaties te verbinden met FGB.”

Ron Deurloo – Directeur FGB: “Linda is bij uitstek geschikt om de verbinding te maken met onze opdrachtgevers. De afgelopen jaren heeft zij zich sterk op de inhoud ontwikkeld en bovendien laten zien over uitstekende adviesvaardigheden te beschikken. Dit maakt haar een krachtige en geloofwaardige gesprekspartner.”