FGB verwelkomt Lesley Altena als Projectmanager

Lesley Altena is 2 juli gestart bij FGB Facility Group. Wij zijn blij om haar in ons team te hebben! Lees hier wie Lesley is en wat zij kan betekenen voor jou!

Naam:

Lesley Altena

 

Opleiding:

Facility Management

 

Mijn functie bij FGB:

Medior Projectmanager

 

Ik word fanatiek als:

Iemand zegt “Dat proberen we al zo lang, maar dat lukt toch niet.”

 

Waar heb ik het meeste van geleerd:

Door regelmatig “Ja, ik doe mee” te zeggen, ook al is het niet direct je expertise of past het niet helemaal binnen jouw takenpakket. Dan zit je vaak bij interessante projecten of ben je ‘spontaan’ OR-lid.

 

Waarom ik voor FGB heb gekozen:

Ik volg FGB al een jaar 6, ik ben ooit op gesprek geweest voor een facilitaire vacature die toen open stond bij het werving & selectie gedeelte.

Recent heb ik heel bewust de keuze gemaakt om niet meer vast op één plek bij één werkgever te willen zitten en ben daarom op zoek gegaan naar Projectmanager-vacatures. Toen ik bij FGB wilde kijken of zij iets voor me konden betekenen zag ik dat de vacature voor Medior Projectmanager bij FGB zelf precies was wat ik zocht. De fijne gesprekken en de manier waarop er snel geschakeld werd spraken me erg aan en dat maakte dat de knoop snel doorgehakt kon worden.

 

Ik ben de facilitair expert voor jou, omdat:

Ik een zeer diverse achtergrond heb in verschillende sectoren en met vrij uiteenlopende takenpakketten: Wagenpark, IT, Q-HSE, Europese aanbestedingstrajecten en grote evenementen. En dat maakt het facilitair vak ook zo leuk!