FGB Facility Group & Facility Estate gaan samen verder!

Met groot genoegen kunnen wij mededelen dat Facility Estate en FGB Facility Group gaan fuseren per 1 januari 2020. Robin Kleen en Sander Donkers zullen samen met Richard Bruins het directieteam gaan vormen.

Beide organisaties hebben ambitie om te groeien en organisaties optimaal te ondersteunen en adviseren bij uiteenlopende facilitaire vraagstukken. Daarnaast zijn beide organisaties er van overtuigd elkaar ook nog eens heel goed aan te vullen: “Kennis en ervaring op het gebied van soft en hard services komen samen. Door de samenwerking zijn wij nog beter in staat om een werkklimaat voor onze klanten te creëren waarin iedereen kan excelleren.” Aldus Sander Donkers.

Met deze fusie worden huisvesting en hospitality dichter bij elkaar gebracht. Zoals Robin Kleen ook aangeeft: “FGB Facility Group en Facility Estate zijn complementair aan elkaar en door samen te werken kunnen we elkaar aanvullen en versterken. Hierdoor kunnen onze (toekomstige) klanten profiteren van het synergievoordeel en samen een werkomgeving creëren die het beste bij een organisatie past.”

Het vierde kwartaal van 2019 zal in het teken staan van de voorbereidingen om per 1 januari 2020 officieel, als één entiteit, verder te gaan. Tot die tijd blijven beide labels bestaan in de markt.